Wiele form komunikacji

Jedno rozwiązanie dla różnych branż

Poznaj usługi Tide

Teczka prasowa

Przygotowaliśmy zbiór materiałów, które mogą się przydać. Począwszy od plików graficznych, przez spis naszych stron www i profili social media, po opisy usług i firmy.

Grafiki i opisy dla dziennikarzy Logotypy do pobrania

• TideSoftware +

TideSoftware Tide Software dostarcza usługi w chmurze do masowej wysyłki: SMS, MMS, VMS, Fax i E-mail. Zintegrowane narzędzie TidePlatform.com pozwala dodatkowo na: pełną personalizację treści, geotargetowanie i dokładne raportowanie.
    TidePlatform.com wspiera również zarządzanie infolinią i dostarcza technologię SIP Trunk do masowych połączeń telefonicznych. Z usług korzysta obecnie przeszło 4000 klientów.
    Pobierz logopyty Odwiedź FanPage naszej firmy
    Zainspiruj się pinami
    Obejrzyj filmy
  • TideMobile +

TideMobile Usługa masowej wysyłki SMS, Voice SMS i MMS. Wspiera wszystkie rodzaje wymienionych wiadomości, w tym generowanie i wysyłkę kodów kreskowych i QR. Możliwa wysyłka z użyciem nadpisów do wszystkich sieci GSM w Polsce. Usługę można integrować z systemami obsługującymi programy lojalnościowe, CRM i ERP.
    Pobierz logopyty Odwiedź FanPage usługi TideMobile
  • TideCC +

TideCC System Tide Contact Center umożliwia zarządzanie online wieloma lokalizacjami i pracą agentów z dowolnego miejsca, również z domu. Wydajny dialer predyktywny, skrypty i ankiety, interaktywny panel managera i wiele innych funkcjonalności.
    Pobierz logopyty Odwiedź FanPage usługi TideCC
  • TideTelco +

TideTelco Usługa masowej wysyłki powiadomień głosowych (Voice Mailing) i fax (Fax Mailing), w tym wirtualizacji faksów. Wsparcie połączeń głosowych dla dużych firm, call center oraz budowa infolinii z opcją wirtualnej centralki telefonicznej.
    Pobierz logopyty Odwiedź FanPage usługi TideTelco
  • TideEmail +

TideEmail Profesjonalna usługa masowej wysyłki e-mail, dostępna online. Umożliwia samodzielną konstrukcję wiadomości, sprawdzenie czy e-mail nie jest spamem, przygotowanie spersonalizowanych treści, w tym pobieranie danych z systemów CRM i ERP. Dokładne raportowanie pomaga m.in. określić współczynnik CTR. Udostępnia narzędzia do zarządzania bazą adresową zgodnie z wytycznymi GIODO. TideSoftware oferuje również usługę wysyłki do wysegregowanej grupy odbiorców.
    Pobierz logopyty Odwiedź FanPage usługi TideEmail

Baza raportów Zapytaj o opracowania

Pracujemy nad bazą raportów i badań. Zgłoś zainteresowanie, a powiadomimy Cię, gdy tylko opublikujemy ciekawe opracowania. Warto wiedzieć pierwszym.

Przydziel dostęp do raportów

Kontakt Dla dziennikarzy

Joanna Michalska Reich
T: (22) 29 27 900

Dokładna lokalizacja siedziby i inne dane kontaktowe dostępne są tutaj.

Zapraszamy na strony produktowe: